Post by hungtedelisne on Mar 1, 2022 1:11:54 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Soda Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Soda Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több minden ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Soda Saga 2022 version ▞▞▞
Tetszik a játék, de hiányoznak az aranyrudaim, amiket vettem, soha nem gondoltam volna, hogy nem bízhatok ebben a játékban, ami hiányzik. 700 aranyrudat vásároltam 2021 júliusában
Ez a játék nem jó, kicsalják a jutalmakat, folyamatosan meg kell érintened a képernyőt, csak hogy játssz! Felugró ablakok folyamatosan. Egyszerűen szívás.
Komoly problémáim vannak azzal, ahogy ez a játék kicsavarja az erősítőket, az aranyrudakat és a pénzt. Ellopták az aranyrudaimat és a boosterjeimet. Eltűnnek a cukorkák, amikkel nyertél volna. Cukorkákat dobnak be, hogy megakadályozzák, hogy nyerj. Minden frissítés rosszabb, mint az utolsó. Feltételezem, hogy Máltán érzéketlennek érzik magukat a megtorlásokkal szemben, de ha ezrek, ha nem milliók eltávolítják ezt a játékot, talán valóban megoldják a problémákat, ahelyett, hogy folyamatosan csökkentenék a játékidőt.
Jó játék lenne ha nem lépne ki mindig magát.
A játék dizájnja szándékosan additív – a kirobbanó színek és „jutalmak” dopamin felszabadulását okozzák. Az algoritmusok úgy vannak beállítva, hogy az agyat nagy sebességben tartsák, és a játékosok időt és pénzt is pazarolnak. Nem akarok King-fiókot, és elegem van abból, hogy MINDEN szint után kérdeznek tőlem – ez csak több időmet pazarolja el.
Volt 760 nyalókám és elveszett. Kérem vissza a nyalókákat!!! Volt 760 nyalókám, és minden elveszett. VISSZA AKAROM A NYALÓKAIM!!!
az elmúlt hetekben a játék nem tud csatlakozni az internethez (bár minden más alkalmazás jól csatlakozik). internetkapcsolat nélkül nincs esemény, nincs vásárlás, nincsenek ingyenes ajándékok vagy powerups stb. nincs többé szórakozás.
Azert 3* mert nem olyan jo a grafikaja minta rendesbCandy Crush Saganak. Felhasználói felület: samsung galaxy s 3 mini
Imádom
csodálatos nagyszerű játék, de frissíteni kell a baráti táblákat stb
Nagyon szép alkalmazások, csak én utáltam, nem tudok új malacperselyt venni, mert nincs elég töltésem. Kellene egy rész, ahol játszva játszhatunk rajta.
Az egyetlen hátrány, ha az összes lépés befejeződött, csak 5 extra lépést adnak ennél többet. A Pet Rescue-hoz képest az extra lépések száma folyamatosan nőtt.
Szeresd ezt a játékot! Az egyetlen panasz az, hogy a vásárlások az Ön készülékéhez, és nem a King-fiókjához kötődnek.
Imádom a játékot,de mióta frissitett,ledobál és már el sem tudom kezdeni a játékot...
Valahányszor rákattintok a videóra, nem indul el, és visszatér az otthoni lejátszáshoz. Már frissítettem az alkalmazást.
Szeretem a játékot, de karácsonykor TÚL SOK HIRDETÉS A HIÁNYOM SZÁMÁRA!
Candy Crush Soda Saga Vabaajamängud ebl
Szuper A
Candy Crush Soda Saga Jocuri obișnuite azt
Szeresd ezt a játékot! Óráknyi szórakozás, és egyáltalán nem kell sok dollárt költenie!
Trial Xtreme 4 Bike Racing Karera ldo
Nem rossz...
Miért lesz üres a képernyő, amikor a játék szabad életet ad nekem?
Candy Crush Soda Saga Опуштене dygk
Az Arne cipőreklám folyamatosan leállítja a játékot, és újra kell töltened
Lefagy, ha videót nézel, és ha tárgyat kapsz, kikapcsol, és elveszíti a játékot
Évek óta játszom ezzel a játékkal. Izgatott voltam, hogy ma reggel 6:30 körül kaptam egy 12 órás életbónuszt. Most 8:31 van, és azt írja, hogy még 2 óra van hátra. Srácok jobban tesztelik ezeket az új dolgokat, mielőtt közzéteszik őket. Feltételezem, hogy szükséged van a hozzáadott hirdetési bónuszokra, és ez rendben van. Azonban a nap végén az emberek azért választják a ganéit, mert erős márkád van, és az ilyen dolgok közelebb visznek az újabb srácokhoz.
Az új frissítés óta el sem indul
Régen szórakoztató játék volt, de most olyan játék lesz, mint a többi, folytasd a vásárlást ezt-azt. A napi bejelentkezési jutalmak tönkrementek
Nagyon agresszív adatgyűjtés! A múltban King különböző játékaival játszottam, és soha nem zaklattak személyes információkért, mint ezúttal. Azt is hagyja abba, hogy minden szint után pénzt keressen. Ha speciális csomagot szeretnék vásárolni, megtenném. Nagyon agresszív. Eltávolítva!
Szórakoztató játék. De sok a hiba. A szerver nem érhető el, próbálkozzon újra később.
Szórakoztató könnyű színes. Eddig jó. Néhány szint kihívást jelent, és a felugró regiszter fül meglehetősen problematikus. Összességében szórakoztató játék
Újratelepítettem az alkalmazást, aztán eltűntek a boostok...
A játék túlságosan megszakadt. Öreg nagymama vagyok, és olyan játékokat keresek, amelyekben eltévedhetek, nem pedig elégedettek.
Nagyon élvezem ezt a játékot, aktívan tartja az agyam (70 éves vagyok)
Játszottam és fizettem nekik $ itt-ott. Most azonban a 3121-es szinten vagyok. „Nehéz”-ként van megjelölve, de valójában lehetetlen. Az elmúlt két hétben próbálkoztam. Megért engem. Törölni fogok minden King játékot, és nem fogok látni. Mentse el $-ját és játsszon valamit egy másik gyártótól!!!
Nagyon jó.de nőjön bütyök a körmére,hát mert kell igy fel idegesiteni?Nagyon jó szorakoztató játék. Kicsiknek és nagyoknak és felnött korosztálynak is
3 év kihagyás után tértem vissza, és még mindig ugyanaz az életproblémám. Nem a barátoktól vagy a csapattól kapom őket. De az ügyfélszolgálat engem hibáztat. Valószínűleg újra eltávolítják.
Egy élvezetes játék, ami nagyszerű, mert nincsenek reklámok, amelyek megszakítják!
Jó játék. Kicsit kikapcsolódni vágyó emberek számára.
először meg jobban tetszett mint a sima. De aztán ez is unalmassá vált mikor 1 pályán 4 hétig nem enged át ....
Nincs arckönyvi opciója, ahol nehéz életet szerezni csapattársaktól vagy barátoktól
nem tudok végigvinni egy pályát mert folyamatosan kilép... elvesztem az életet is.nem jo.
Túl nehéz állandóan megjegyezni a jelszavakat, és mindig rossz fiókba jelentkezik be, ahol nem akarok belépni
Meh. Sok promóció nem a hirdetett módon működik. A teljes játék beállítása a pénz megszerzéséhez. Tényleg nem érdekel, hogy 1.6 millió embernek több mozgásra és boosterre volt szüksége egy szint teljesítéséhez. Dióhéjban ez a pénzszerzés. A hang kellemetlen, játsszon némán.
Van pálya amit nem lehet megcsinálni 340 után
Kellemes játék
Ha lehetne 10 csillag 3-rom lenni milyen unalmas nyomi jatek ez??
Mi történt a rágógumi troll rendezvénnyel minden hétvégén? Már nagyon vártam a kedvenc részemet a játékban. Aktív játékos szintje 4918.
Nagyszerű játék, amíg nem regisztrál egy király fiókot. Ekkor ér véget az ingyenes boosterek megszerzése, és megkezdődik az alkalmazáson belüli vásárlás. Nem játszhatja ezt a játékot az erősítők nélkül. Készüljön fel arra, hogy sok pénzt költ, hogy játsszon ezzel a játékkal, vagy ne regisztráljon a királyszámlájukra. Addig ingyen játszhatsz, amíg nem regisztrálsz, hogy elmentse a fejlődést.
Nagyon élveztem ezt a játékot, mígnem olyan problémába ütköztem, amit nem tudok megoldani. Amikor egy jutalomra kattintok, a hirdetés nem indul el, és fekete képernyő jelenik meg. Kérem, segítsen.
Sajnos az elmúlt hetekben állandóan lefagy, amikor a megnyert játék után tovább lépnék.Picivel jobb mint az alap ccrush az a baj hogy bekéne fizessek a piggy bankba igazi pénzt hogy tudjak fejlődni mikor most még nem tudok mert fizu hatodika után lesz és annak is megvan a helye de nem ide bocsi
Élvezetes, de...