Post by hungtedelisne on Mar 1, 2022 0:50:32 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle 2022 version ▞▞▞
Bilo je super do zadnje posodobitve. Zadnja posodobitev je zelo razprava.
Ta igra je neverjetna. Bolj ko jo igraš, bolj zanimivo je
Prosimo, ustvarite gumb Razveljavi, da ga bomo lahko uporabili vsaj enkrat, ali možnost, da lahko zavrtimo kocke in se vam zahvalimo.
Lepa igra. Večja plošča kot večina iger, kar je dobro. Moteče je, da je zelo težko zapreti igro, ni gumba za izhod, zelo težko je najti, kako zapreti
Jaz ljubim to igro. Nikoli ne postane dolgočasno, saj so "triki" v vsaki igri tako raznoliki. Težke uganke se mešajo z enostavnimi, tako da ni tako težko, da se razočarate in nehate. Moja edina pritožba so oglasi. Predolgi so. Z veseljem bi plačal 5 $ za različico brez oglasov.
Edini razlog, zakaj to dobi 2 zvezdici, je zaradi oglasov po vsaki posamezni ravni. Vsake 3 ali 4 dovolj pošteno ni treba, saj razumem, da je to tisto, kar vam plača kruh in maslo, toda stalni oglasi so šala! Oprostite, vendar to odstranim zgolj zaradi dolgočasnih oglasov. Rešite ljudje.
SOVRAŽIM POSODOBITEV! Pravkar sem kupil več "pomoči", zdaj so blokirane in jih ni mogoče uporabiti. Želim svoj denar nazaj. Da ne omenjam "RAVNI", ki so mi bile všeč, je zdaj v nekaterih cssesih nemogoče brez namigov, ki sem jih kupil. Tako nesrečen. Dolgoročni igralec (in zapravljavec denarja) končan. Tako razočaranje. Želim svoj denar nazaj.
Block Puzzle Sestavljanke arpo
To je tako lepa puzzle igra. Nisem mu dal 5 zvezdic, ker sem izgubil telefon, začel sem znova😭 Želim si, da bi imel varnostno kopiranje podatkov
Všeč mi je dejstvo, da lahko postavite različne barve na svoje mesto in se spremenijo v isto barvo. To je zabavno in me kar nekaj časa zaposli. Sem starejši občan.
Gledam več oglasov kot igram to igro 🤦♀️ dovolj prostora za več blokov in igra se še vedno konča. Potrebuje nekaj dela.
NE Tetris
Veliko oglasov.. ampak vse je dobro, igra mi je zagotovo všeč.
Block Puzzle Puzzel xlh
Snake.io Actie ajt
Dobra igra, vendar jo mora razvijalec narediti zanimivo, tako da določi čas in omogoči večje možnosti za zmago. Kar naprej prinašaš stvari, ki se ne ujemajo, zaradi tega je igra zelo žalostna in včasih nezanimiva
Block Puzzle თავსატეხი uks
Noro kul! Odlično za izboljšanje koordinacije rok/oči. Zaradi tega sem malo bolj oster! Ljubim ga!
Block Puzzle معمایی jaqf
Zabavna igra in omogoča uporabo strategije
Z oglasi nimam težav, kot se zdi, da imajo drugi. 🧐 Strategija. Na koncu izgubiš. Z izkušnjami postaneš boljši. To povzroča odvisnost, nekoliko sproščujoče. Igrate lahko več dni, ko vas prevzame občutek. Preživite lahko veliko časa!
Zabavna igra, spominja me na tetris, vendar ni ista. Naenkrat dobite 3 kose, ki jih postavite v igralni prostor. Želite ustvariti črte po vsej poti navpično ali vodoravno.
odlična igra s časom
Zakaj vedno visi in dodaja vedno malo moram izplačati, ampak vedno visi, je to lažna igra
Všeč mi je sproščujoča igra.
Preziram igre, ki niso naključne, in ta igra ne ponuja naključnih ploščic. Igra se v predvidljivem vzorcu, ki bo zaustavil/končal igro, in domnevam, da je kodiran na ta način za večji prihodek od prikazov oglasov. Odstranil sem, ker je kodiran/prirejen, da se konča veliko prehitro in nima elementa občasne okrepitve (nagrade/užitka), da bi lahko nadaljeval z igranjem. Ima potencial, da je dobra igra, vendar zame popolnoma ne uspe.
😍 Kul in zelo lepa igra. potrebuje veliko inteligence. bilo je zabavno. prav dobro 👌👌
Sem predan igralec Tetrisa, zaradi tega.. Zavrnil sem predvajanje kakršnih koli nadomestnih različic. Ampak, končno sem ga poskusil in ta igra mi je všeč! NE poskuša posnemati Tetrisa, prevzela je koncept prileganja blokov in edinstveno pripravila drugačen način igranja...in drugačen način izgube! Morate poskusiti, oglasi niso invazivni niti vas ne prisilijo, da čakate, dokler se vse ne konča.... Odlični razvijalci dela!!!
Odlična igra, res všeč napredna igra. Vnaša veliko raznolikosti v igro. Gladko igranje igre, enostavno za razumevanje in tudi zabavno. Ne razmišljajte o tej igri, dobra je.
Všeč mi je kombinacija številnih iger
Številnim oglasom. Igram to igro pred 2 dnevoma in v 2 dneh imam 231 oglasov vsakič, ko končam. Oglasi 2-1 se prikažejo, če izgubim Recite eno priložnost, če x to Pokaži 1-2
To je fantastična igra. všeč mi je! Izzivi so težji v napredni specialki na stopnji 200 in naprej je težji. In srečno vrtenje in druge stvari, kakor koli temu rečejo (glejte AD in dobite 15 brezplačnih kovancev) so prav tako dobre in če izgubite pred dokončanjem ravni, si lahko ogledate dodajanje in dobite tri posamezne dragulje in dnevni bonus je odličen. Toda oglasi po tem, ko prejmete nagrado, so 30 sekund!?!? si nor? Pol minute? Medtem ko je klasika popolnoma klasična. In ja, ima vodilno tablo
Torej je to spodobna igra, vendar se mi nekako zdi, da bi moralo biti za vloženo delo več nagrad. Ko bom enkrat blizu vrha in se bom delal vse nazaj, mislim, da bi se moralo zgoditi nekaj dobrega za boljša nagrada. Prav tako menim, da bi se morali bloki vrniti navzdol, namesto da bi le lebdeli tam, kjer so ostali. Sicer pa je lepo igrati in izgubljati nekaj časa
Nezmožnost zasukanja kosov vzame zabavo iz igre.
uživaj
Dobra igra, a toliko oglasov
Na nivoju 1456 je napaka, ne moremo postaviti črte s štirimi pikami, ker ni takega prostora in zaradi te črte s štirimi pikami se moja igra večkrat ponovi. Nočem uporabljati svojih moči. In brez uporabe energije ne moremo počistiti ravni, zato popravite to napako. Najlepša hvala. Oceni vzamem 2 zvezdici, ker 1 te napake in 2. raven posodobiš tako pozno.