Post by hungtedelisne on Mar 1, 2022 0:47:32 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Suzy Cube ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Suzy Cube IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код необмежену кількість золота ▞▞▞
▞▞▞ Suzy Cube 2022 version ▞▞▞
Я люблю це поки що.
так весело!
Контролер Ipega не працює, ви БРЕХАЄТЕ повний контролер, який підтримує вас, щоб забрати гроші людей через помилкову рекламу
Це, безумовно, найкраща гра, в яку я коли-небудь грав на телефоні! Я заплатив 10 доларів за Маріо, і це було відстойно. Сюзі Кьюб фантастична. Ви можете рухатися, стрибати, літати тощо. У мене не було такої гарної відеоігри з часів моєї PS2!
Після перегляду першого рівня необхідно налаштувати елементи керування рухом. Дуже важко плавно контролювати рух. Особливо повертаючись і намагаючись йти прямо. Зате красива гра.
Повне вилучення з Маріо 3D землі, і управління непогане. Непогано.Дивно, допомагаючи людям приєднатися до поліції, а також додати військову форму, капітан капітан полковник Сарджент морської піхоти президент військово-морських сил, губернатори, мери, можливо, транспортний засіб рівня літака, катер, щось для бідних і багатих, наприклад, 50 центів або один долар купує кожну форму.
Я ЛЮБЛЮ ЦЮ ГРУ, вона схожа на Маріо, але я люблю її краще, і я не можу її наїсти.
Весело, складно!
Весела гра-платформер
Гра в дупу
Так, я просто хочу повідомити всіх, хто хоче купити цю гру, не купуйте, у вас здобудуть 4 долари, і ви не зможете грати в гру, яка відстойна, я рекомендую не платити за неї, ви не зможете грати в гру гра, тому що в ній буде написано, що обробляємо замовлення через кілька днів, я рекомендую не купувати це відразу, отримайте його тільки з пакетом Google Play не купуйте його окремо, тільки отримайте його за допомогою перепустки Google Play не отримайте його окремо, вас обкрадають
Bem, o jogo fecha assim que ru tento abir ele, quem sabe depois eu tente baixar de novo o game
ця гра чудова та мила, за неї цілком варто платити, і насправді є бонусний рівень, де ви можете отримати нескінченні життя, якщо продовжуватимете збирати додаткову коробку життя щоразу, коли граєте на цьому рівні
Видалив гру. Встановлено останню версію 1.0.12. Все одно вилітає щоразу, коли я намагаюся завантажити гру. Підтримка відсутня, що є невибачним для платної гри.
Елементи керування не найкращі. Іноді він виявляє, що ви рухаєтеся в одну сторону, коли ви намагаєтеся піти в інший бік. Просто ваш основний милий 3D-платформер
Me encanta
Ця гра є найближчою до Маріо 3d land, яку ми можемо отримати для Android. Його 3D-клон землі зроблено правильно. Графіка приємна для очей, приємна та чиста (хоча дизайн головного героя занадто м’який). Звикання до елементів керування займає трохи часу, але це досить легко, як тільки ви опануєте його.
Дуже 3D-гра, натхненна Маріо. Розчарований, що фактично один бос з кількома різними стратегіями. Також не вдається до будь-яких інновацій, а також не має шарму та різноманітності справжньої гри Маріо. Працює так, як є, але не чекайте величі. Тим не менш, це приємний досвід.
Коли я почав грати, я відразу помітив елементи керування. (Їм досить важко користуватися) Остерігайтеся цього, якщо ви вирішите грати в гру.
Чудовий і інший
крута гра
Suzy Cube સાહસિક ddj
Гарна гра, але, до біса, рух відстойний. Хто вирішив використовувати джойстик, але ви його не бачите, тому важко пересуватися без постійного бігу у випадкових напрямках. Закріпіть аналоговий джойстик, зробіть його так, щоб ви могли його бачити, і закріпіть його в одному місці, коли ви хочете.
Suzy Cube Aventura reoy
Я маю багато чого сказати про цю гру. По-перше, ця гра неймовірна і має такий великий потенціал! Кожен рівень унікальний, різні капелюхи, боси тощо! Однозначно варто придбати! У мене немає претензій, але у мене є кілька ідей, що ви можете додати! Можливо, якісний варіант, графіка чудова як є, але над цим можна було б попрацювати трохи більше! Друга річ, онлайн-режим. Було б дуже весело грати з друзями! Ще одна річ, додайте гру на ПК! Ви, хлопці, заслуговуєте на більше завантажень
Це добре, але це не моє, можливо, мені повернуть гроші
Гра чудова, якість консолі, схожа на рідну гру для Nintendo, якщо ви любите Super Mario, вам це сподобається, але хотілося б, щоб босів було більше.
Непогано для підробки Super Mario 3D Land. Єдина скарга - це іноді кути камери.
Спроектований дуже добре естетично, і в цілому мені це сподобалося. Інколи важко керувати джойстиком, і це призвело до кількох випадкових смертей. Хоча з нею можна навчитися грати. Однак досягнення не працюють. Це і джойстик — два мої мінуси. Зате хороша гра.
Дійсно хороша гра! Сенсорне управління не дуже добре, але коли ви використовуєте контролер, він грає досить добре. Це як Маріо 3D.
Це гідна гра, але управління - абсолютне сміття
Чудова гра! Це майже Super Mario 3D Land, змішане з механікою бігу Super Mario 3D World, стиль мистецтва дійсно гарний. Чесно кажучи, це гра на 5 зірок, ОДНАК контроль жахливий, він такий поганий, і я не розумію як? Інші ігри, наприклад ті, які публікує SEGA, мають джойстики, які працюють чудово. Чомусь невидимий джойстик у Suzy Cube просто жахливий, як тільки гра буде оновлена з кращими елементами керування, я дам їй 5 зірок і відредагую свій огляд.
Відсутність фізичної підтримки джойстика робить цю гру неможливою. Повернено
《蘇奇方塊》 冒險 wdda
Чому мені ніколи цього не рекомендували? Ця гра дивовижна, дуже весела
ραφτ επιβίωση - ωκεανός νομάδε Παιχνίδια προσομοίωσης gfj
Загалом хороша гра. Єдине, що я ненавиджу в цьому, - це елементи керування. Принаймні оновіть або додайте панель джойстика та кнопку джойстика, тому що це дуже дратує, і тому я не оцінюю це 5 зірок.
Я заходжу в гру, але вона не завантажується, і я не можу її повернути.
Мені це подобається, але я захворіла на рух
Це справді чудова гра. Це змушує мене думати про Super Mario 3D Land на 3DS
Гарна гра, але вимагає підтримки контролера. Екранні елементи керування в порядку, але підтримка контролера є дивним упущенням.
Чудовий маленький дорогоцінний камінь, мені подобається. Tks
Просто дратує
Чудова графіка і з'їдає час
Гра не відкривається, вона просто примусово закривається щоразу. Використання Galaxy s10 plus. Я пробував видалити та перевстановити гру, але безрезультатно. Будь ласка, виправте це.
Гра мила, але я не можу використовувати свій бездротовий контролер Bluetooth, а керування на сенсорному екрані жахливо. Я розчарований. Я дуже хотів у це зіграти.