Post by hungtedelisne on Mar 1, 2022 0:44:28 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slash \u0026 Girl - Endless Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slash \u0026 Girl - Endless Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Slash \u0026 Girl - Endless Run 2022 version ▞▞▞
Ова игра је заправо прилично угодна - јединствена је и прилично је лако схватити механику. Једини проблем је што не могу да се пријавим, променим надимак или било шта да купим. Стално добијам грешку „нема ВиФи или слаба веза“, чак и када користим податке телефона. Чак сам купио и „пакет за новајлије“ за 0,99 долара и наплатио ми је, али ми није дао предмет. И нема начина да поднесете жалбу у игри без надимка осим ако нисте дали надимак и име госта стално мења све што отворите апликацију.
Slash & Girl - Endless Run Arkada vrl
Супер игра, заиста ценим могућност избора тамне коже! Међутим, ових дана је дошло до грешке због које нисам могао ни да отворим игру. ЕДИТ: Морам да га означим као једну звездицу нажалост јер нисам могао ни да играм више од само мало данас, буквално је немогуће да се учита након ажурирања, покушавао сам без среће последњих неколико сати: /
Ажурирање: Изгубио сам своје податке два пута и морао сам поново да покренем на различитим тачкама које сам већ прошао (једном на почетку, једном касније у игри). Изгубљене ствари и ја сам освојио. Игра има ВИШЕ грешака након ажурирања. (тј. неће учитавати, ресетовати итд.)
То је савршен!!!
Резање не ради пола времена и мој хп опада без разлога. Такође стално клизим уместо да скачем
Било је забавно на почетку, али ниво игре је толико тежак да почињете да се нервирате уместо да уживате у игри.да ова игра није толико фокусирана на рекламе, толико бих је волео да је срање што је тако добра игра у својој сржи, али уништава саму себе тако што вас тера да гледате оглас за рекламом да радите било шта што није вредно тога :-( волео бих да је тако
Контроле и понављајуће гласовне линије су заиста иритантне и стални подсетник да имате слаб сигнал или нема интернета када покушавате да се пријавите или купите нешто. 1/5
Контроле игре су лоше. Зашто не препознаје када идем десно/горе/лево/доле, итд?
Slash & Girl - Welt der Joker Arcade bxip
Преузео сам рани приступ на телефон и покушао сам да га пустим, само се учитавао. Тражио сам ажурирање у продавници и нашао потпуно нову верзију коју сам морао да инсталирам. Волео сам игру раније и волећу је поново, само сам узнемирио сав мој напредак је ресетован и морам да почнем испочетка. Не сећам се да сам се икада регистровао са налогом или се не сећам информација ако сам у старој апликацији желео да је само повезана са вашим Гоогле налогом као и већина других игара.
Није лоше стварно Можда најбоља игра за трчање
Ликови ме помало језе, и након неког времена постаје досадно
Заиста сам уживао у овој игрици, кул анимацијама и прилично доброј разноликости дизајна.
Игра је добра, али нисам могао да видим Кловнове, надам се да можете да је поправите
Slash & Girl - Endless Run Arkada utc
Слатка игра, свиђа ми се до сада.
Да ли је мултиплаиер?Плс одговорите ми!!!
хехе, добра игра само чини ликове бољим
стварно сам љут. Био сам на заиста високом нивоу са толико много откључаних ствари када сам погледао и то ме ресетовало. Мислио сам да сам повезао свој Фацебоок налог, али не ради. Ово је отежавајуће. Ако размишљате да добијете ову игру, немојте.
Волим ову игру и дуго сам је играо, једини проблем је када сам отишао да играм данас, моји слаткиши су нестали. Такође је прикупљено 77 сандука бундеве и њих такође нема. Буквално само нестао. Молим те поправи ово!
Одлучио сам да одложим мало новца да купим један од мачева, али сваки пут када бих га купио, игра би ми узела новац и одмах ми дала интернет поруку о грешци. Нисам сигуран да ли је ово намерно или не, али без обзира на дугме „доврши моју куповину“ учинило би чуда у том погледу. Осим тога, ово је забавно време, а уметнички стил је прилично кул. Ипак бих волео 20 долара које си ми украо. Дајте ми глупи дигитални предмет или ми вратите новац, и даћу му већу оцену.
Сама игра је у почетку веома забавна и има много стилова за бирање, чак сам откључао комплетну лагану опрему и стигао барем до нивоа 6. Дан касније покушавам да наставим и онда одједном све моје ствари су отишао и вратио сам се на ниво 1 и морам да радим туторијал!!! У почетку нисам био узнемирен и одлучио сам, добро, само ћу поновити туторијал, али након тога ме је стално враћао на исти екран туторијала као ОЗБИЉНО!! Молим вас објасните шта се дођавола дешава!! Веома сам узнемирен
Не могу да пронађем никакву информацију о добијању Даили Цоффе-а. Све што каже је да морам да обавим мисије у тренутној фази, али или се не покрећу како треба или ми нешто потпуно недостаје.
дао сам игри 3 звездице за проблем са учитавањем. сада је коначно поново укључен, али морам да га смањим на једну звездицу. зашто? ви момци ресетујте мој напредак на мурамасе, сада морам да чекам још 3 дана да га добијем. подалеко.
Ова игра је заиста забавна, много је волим, али сам имао проблем где ми је половина ствари обрисана испред очију Нестали су сви скинови, новчићи и сандук који сте данас добили БООМ? И мој лик се променио у мој стари, ово је стварно узнемирујуће што проводим много времена играјући ову игру и све узалуд. Решите овај проблем. Желим назад своје ствари, до тада их више нећу пуштати јер сам толико узнемирен да не могу ни да их пустим.
Требало је да буде заиста забавно, али онда су контроле тако тешке, мислим да морате да га превучете заиста како треба, као када сам га превукао удесно, уместо тога је скочио, или када сам га превукао нагоре, отишао је улево. Молим вас, олакшајте као у субвав сурферима.🤗
Одлична апликација и динамика, али помало узнемирен што не могу да променим лице за тамнопуту Дорис. Бела кожа има више лица за избор, док тамнија нема :/
Slash & Girl - Endless Run อาร์เคด eisl
Ово је први пут да ми се мобилна игра толико допала. Контроле су једноставне (где превлачењем лево десно горе доле знате само уобичајене контроле за игру), игра је забавна (и изазовна!) а графика једноставно хлади очи. Да не спомињем сајбер панк уметност која је заиста сјајна. Свиђа ми се!
Буквално је управо инсталиран и неће ми дозволити да уђем. лмао ми стално говори да постоји ажурирање за њега, а ипак сам проверио Гоогле Плаи продавницу и буквално нема ажурирања за то.
Ажурирање: 4 звездице су сада 3 јер се овај проблем и даље јавља када се подаци не чувају. Покушао сам да избришем кеш меморију и ресетујем телефон, следећи корак је да избришем податке или деинсталирам игру, али ако не вратим сав свој напредак, ја Избрисаћу игру. Молим вас помозите у мојој игри сваки пут када одем на догађај, стално говори слаб интернет или седмични сигнал, покушајте поново, такође пише да када одем да сачувам своје податке. Молим вас да поправите ово јер моја интернет услуга ради савршено добро.
Управо инсталиран и не дозвољава ми да играм, преусмери ме на продавницу наводећи да постоји важно ажурирање.
Хвала програмерима, игра је сада у реду. Догађај се сада може играти. Све иде прилично добро. Могу ли да предложим додавање опционе контроле тастера са стрелицом која се може ставити на доњи средњи део екрана. Контрола превлачења изгледа чудно након грознице. Када превучем нагоре или тачније мало налево, иде лево. Можете ли да користите контролу са стрелицом само као опциону контролу са подешавањем видљивости и ако ставите ово, нека буде прилагодљиво. Никад не знате да би то могло повећати продају хахахаха
Здраво, имам доста предлога и извештаја о грешкама. Имам само 1 извештај о грешци, управо сам играо ову игру и био сам на зиду. Прилично једноставно шта треба да урадите, зар не? Али уместо тога када сам ходао по зиду, мој лик је аутоматски пао и умро. Ево мојих предлога: - занимљивије играње (веома лењи распоред игре) - сезонски артикли (за ово су потребни празнични артикли које можете да бирате) - другачији тип света (шта је са светом гоблина или демона) Хвала на слушању 🙏
Игра је прелепа иако сваки пут када пређем прстом на да скочим, одведе ме удесно и то се стално дешава. Али све у свему, игра је прилично добра
ЈАКО ЛОШ БЕЗ ПОВРАТАКА ОДЛОЖЕН ОДГОВОР НА ЊИХОВОМ ПРОвајдеру КОРИСНИЧКИХ УСЛУГА ТРЕБАЛО ЈЕ КОЛИКО ДАНА И МОЈ ПРОБЛЕМ НИЈЕ РЕШЕН МОЈ ПРОБЛЕМ НИКАД НИЈЕ РЕШЕН ЛОШ КОРИСНИЧКА УСЛУГА ОДЛАЖИЛА ДА СЕ АЖУРИРАЈТЕ И ДА ЈЕ ПОНОВНО АЖУРИРАО!!
Покушао сам да вам ово пошаљем и нисам прихватио слање док не отпремим снимак екрана А снимак екрана не желим да се постави па ћу га написати овде и надам се да ћете решити проблем јер је игра одлична Не могу отворите огласе за бесплатне ствари Појављује се порука у којој пише "недовољно АД покушајте поново" и снимак екрана Не желим да отпремим па не могу да вам покажем, помозите и хвала вам
Ова игра је прилично забавна и изазовна. Заиста ми се свиђа њихов карактер и дизајн оружја. Али сада не могу да се поново пријавим на свој налог и стално се приказује да није повезан са интернетом или слаб сигнал... Сигуран сам да је мој Ви-Фи добар и да друга апликација ради нормално... Молим вас да решите овај проблем што пре... П. С ово је моја ДРУГИ пут преглед јер је моја претходна рецензија УКЛОЊЕНА
зашто се нико не бави светлом или мрачном питањем? Не разумем да бисте уопште помислили да то ставите у селектор карактера и назовете га светлим или тамним. то је легитимно само увредљиво и непожељно. што се тиче играња игре, стварно је проблематично, досадно је и једва да има било какву механику игре осим превлачења. само преузмите субваи сурферс или нешто попут фр
Иффи, сама игра је прилично добра, али су контроле биле, барем за мене, веома лоше.
Обично нисам од оних који ће ускочити и написати рецензију, али апсолутно волим ову игру. Ствара овисност и додаје потпуно нову разноликост механике укључене у његов стил. Све контроле су биле глатке, И колико год се људи вероватно не слажу са мном у вези са овим, свиђа ми се како не можете да се оживите толико пута трошећи само сулуду количину драгуља или било чега, заправо морате да платите за то. По мом мишљењу, то га чини мање надмоћним за играче вишег ранга.
Трудио сам се да заиста уживам у овој игри. Графика је добра, али су контроле и квалитет лошији. Колико год да се трудим, неки делови не раде како би требало, а неки непријатељи пролазе кроз зидове, итд. Не бих препоручио ову игру никоме. 👎
Као нови корисник који плаћа, ЦС на овој апликацији је скоро превара. ЦС очигледно не може да провери које су радње урађене у игри чак ни након извештаја о чињеници да а) мисије кафе НИСУ завршене, б) стално тражи снимак екрана када сама апликација не дозвољава играчима да отпреме снимке екрана за подршку (да, покушао сам да променим дозволе) и ЦС НИЈЕ дао спољну везу на којој могу да пошаљем е-пошту. Нови корисници: Не трошите $$$
Купио сам артикал за 10$, нисам добио своју ствар и стално ме подстиче да поново купим. Желим оно што сам платио или свој новац назад. Такође све функције налога стално говоре да немам интернет/слаб интернет јер имам пуне траке и поред рутера. Игре су покварене и желим свој новац назад.
Некада је било забавно до последњег ажурирања. Недавно сам променио уређаје и када сам покушао да се пријавим на свој налог, није ми дозволио да додам било какве интерпункцијске тачке јер је моје корисничко име имало једно од њих.Такође сам покушао да се пријавим, али ми то не дозвољава и био сам помало разочаран. Затражио сам подршку да ми помогне да повратим свој налог пре неколико месеци, али нисам добио ништа. Надам се да ћете то ускоро поправити јер ми се ова игра заиста свиђа и тужно је видети је овако.
НЕ МОГУ ДА ОТВАРИМ ИГРУ 😠 Увек се учитава и није желела да се покрене.
Игра је добра. Осим што су онлајн функције потпуно искључене већ недељама. То значи да не можете да се региструјете да бисте сачували свој напредак, да се пријавите да бисте наставили свој напредак до сада, да промените име/пол, промените иконе, играње догађаја (које су многе ствари закључане), па чак и ја не могу да гледам огласе да откључам ствари (веза за пренос података приказује огласе за преузимање, али се огласи никада не приказују). Још увек је добро ако уживате ван мреже и не бринете много о сакупљању. Али за мене је срање, поправите за 5 звездица, хвала.
Игра је стварала зависност, али у неком тренутку контроле су постале логичке и постоје препреке кроз које заиста не можете да прођете, као у мрачном свету не могу да добијем доњи део панталона и стварно је фрустрирајуће, мислим да ли је ово још увек део игра
Сваки пут сам се заглавио у фази медведа јер кад год достигнем 91% на нивоу нисам могао да обрадим и девојка је заглављена на том нивоу.Ово је моје прво преузимање због чега је екран за учитавање трајао предуго, не могу чак ни да уђем у стварну игру Како фрустрирајуће
то је заиста забавна игра👍
Shopkins Run! आर्केड गेम nwj