Post by telsubdgestioter on Feb 16, 2022 11:12:16 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ промокоди ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Це чудова гра, і все, але коли я намагаюся потрапити в студію, вона продовжує глюкати, кажучи, що хвиля 3 завершена, і продовжую робити це. Навіть коли я перезавантажую телефон. Виправте будь ласка🙂
у мене вона не скачуесааа ета мінуси
Чудові функції налаштування та наявність більшого розділу для збереження – це приємно. Але ігри продовжують зависати, тому мої персонажі не зберігаються. Я бачив інших людей із цією проблемою, тому, будь ласка, усуньте збій.
Gacha Club Casual czh
Фууууу воно навіть не качається💩💩💩💩🤬🤬🤬🤬🤬
Піздець
Мне дуже нравица прилаження ано крутоє і то що там є інший позиє і можна робити інші руки спасиба за таке прилаженє без рівня не як😁
Ще раз, як я підозрював. Незважаючи на те, що все дуже добре, я навіть не можу в неї грати. Все, що він робить, це гальмує та виходить з ладу кожного разу, коли я відкриваю його більше ніж на 5 хвилин. Я навіть очистив пам’ять, скинув, скинув заводські налаштування свого телефону, і він продовжує робити те ж саме. Мені дуже подобається гра, але це велике розчарування того, що постійно відбувається.
Мені дуже подобається цей додаток, він неймовірний. І ви можете створити будь-якого персонажа, який забажаєте! Це дивовижна програма, я б рекомендував цю програму, там дуже мало додань, я отримую їх раз на два тижні. Знову ж таки, це чудовий додаток, п’ять зірок.😄😀😁
як по мені гра не дуже, там немає моїх улюблених речей, і ще трохи лагає, моїм друзям дуже сильно сподобалося. Ставлю 3 зв'язки тільки з того, що можна побудувати персонажа під себе, а так не дуже правда.
Гра класна еле не можу знайти бо привікла до гача лайфа😅 Тут так багато прикольного не можу вибрати що краще в гача лайф такого нема. Вопщем афігена гра
Хмара Зберігайте ваші файли на Dropbox або OneDrive. Для мобільних Підтримка iOS, Windows Phone і Android.
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Acción thym
не знаю, як це зробити в найближчому, на жаль, не можу сказати, що я не знаю, як у мене багато не можу сказати тільки завтра скачаю і шу ма я не знаю, що я можу в понеділок я буду в понеділок з утра до ночі я не знаю, як це зробити в найближчому метро в се се се се м п я не маленький і шу ма не знаю, як це можна було і шу ма му і ли па пу я не можу в будь-якому місті не маленький не можу знайти у мене занадто поздно а то я
Гра супер! но дайте бежевий колір я не можу нормально знімати відео на ютуб не розумію в чём смисил ставить вік 12+ адже там нічого запретного немає.попросіть виповнити мої пропозиції ДАЙТЕ БЕЖЕВЫЙ ЦВЕТ
Налаштування персонажів приголомшливо. У нього можна вкласти багато творчості. Міні-ігри також досить веселі. Бій також можна використовувати для розваги. Разом із колекціонуванням домашніх тварин та персонажів у режимі бою, лол.
Download Gacha Club on PC with MEmu
Gacha Club Casual czh
Зазвичай я граю в цю гру лише для одиниць і битв, але коли я роблю свою гачу, я отримую милих персонажів, але потім гра вилітає, я їх більше не розумію, я дуже засмучений, так краще 😑
Цікаво використовувати, коли я занадто втомився, щоб малювати. Так мало реклами і можна грати офлайн. ТАКОЖ цікаво показувати OC людям і просто бути креативним у моєму власному спокійному місці. Крім усього цього, гра мобільна і дуже проста. Фантазія для всіх віків!
До нього вже підбирається взуття, головний убір, рюкзак і інше. Школярка в Gacha клуб. ... Ідеї для ос і ін • gacha Life gacha Club • | ВКонтакте.
Гра чудова але ви сидите в тюрмі із за малоліток це дуже бісить але гра чудова ставлю 5/5 гра клас
Це сама крутиша гра у світі вона прикрасна. Ви спитаєте чому? Тут найбільше поз, і дуже багато всіх причіпурок на голову.❤🎀🎀🎀 І саме, класніше те що, там можна крути та обертати волосся, предмети, та байдуже! Це найкраща гра ДЯКУЮ!❤🧡💛💚💙🤍💜🤎🖤💖🥰
Я не знаю, що відбувається, але щоразу, коли я відкриваю програму, вона показує випадково згенерований символ, який просто говорить про помилку і дуже швидко переміщається між фонами. Це просто мій тип телефону чи це щось із грою? Будь ласка, подивіться на це, але крім того, що це чудова гра, просто подивіться на неї
toxico-gacha-club videos on Likee Mobile
БЛИН ПРИКОЛЬНО,Я гачер , И КАК ТО ИЗ ЗА ГАЧИ Я СТАЛА ПОПУЛЯРНОЙ ,Но я не можу вводити короткі коди чому?
Ця гра БУЛА хороша, але я робив TikTok, і там було написано, що мій телефон не може запустити гру або сховище, тому я видалив деякі речі і все одно сказав, що в ній є помилка, і тепер я перевстановлюю програму, шкода, що мені сподобалася ця гра
Я б зробив кращий огляд, якби вони виправили багато проблем у цій програмі, коли мова йде про передачу, це, чесно кажучи, смішно, я не можу експортувати, імпортувати чи навіть передавати дані Я не знаю про когось іншого, але я витрачаю наступний, хто знає скільки часу я знаходжуся там, де я був раніше, і в позах є кілька речей, які мене особисто дратують, наприклад, збій із кількома шкарпетками під штанами в позах, а руки дивно стирчать у позах, що легко виправити, хоча це боляче, коли я хочу відредагувати
Гра дуже класна. Я знімаю в тік ток гача клуб і у мене вже 500 слідкувачів) Дуже вдячна авторам. Дякую за цю чудову гру!
Тупа гра, через вас в мене відібрали телефон бо я робила відео 18+
Вилітає но не вилитала коли-то
ЧОМУ В МЕНЕ ГРА ПЛАТНА!?!?!?!?!??!!??
Добавте віші одежі и змінити очі
Чудова гра! Хоча ви можете додати вбрання на замовлення (наприклад, намалювати вбрання). Я знаю, що багато людей думають, що ви можете зробити Gacha Heat таким чином, але ви можете зробити якусь «перевірку тепла», яка оцінює, чи можна її використовувати для тепла чи ні. Але інакше 6 зірок. Ні, не друкарська помилка. 6. Зірки. SIXXXX- *замовкає*
PUBG MOBILE: LA RESISTENCIA. 8.7 ; Pokémon UNITE. 6.6 ; Duolingo. 9.3 ; Genshin Impact. 7.4 ; Gacha Club. 8.8.
Не закачується,😑🤢🤮😡🤬😠
Я думаю, що ця гра дійсно весела. Але є багато відставання, і плюс, якщо ви прочитаєте секретні коди, ви побачите, що є речі на кшталт «вона вбивала невинних людей». і більше. Інакше я люблю цю гру! Редагувати: мені це починає дуже не подобатися. Якщо я дуже старанно працюю над OC і пишаюся собою, це просто виводить мене з системи, і я втрачаю OC! Це сумно, вам всім потрібно щось з цим робити...
Чесно кажучи, коли я вперше отримав цю гру, вона працювала чудово! Але тепер вона більше не дає мені створювати персонажів чи щось інше... Мені подобається ця гра, і я намагався видалити її (кілька разів), перевстановити та очистити дані, але вона просто не працює. Місяць тому я знайшов електронну пошту розробників і написав їм листа, на який вони ще не відповіли. Чесно кажучи, я не хочу отримати погану рецензію на цю гру (тому що, коли вона працювала чудово, мені вона сподобалася!).
🤢
Ця програма дійсно весела, але одного дня мій екран просто завис, я видалив його та перевстановив 2 рази, але він не працював, пройшло кілька місяців з тих пір, як це сталося, я збираюся перевірити, чи це все ще відбувається
Мені дуже подобається ця гра та створення унікальних OC. Але я випадково видалив програму, і коли я її встановив, вона з’явиться чорним екраном, а потім виявиться збій. Я намагаюся видалити та повторно встановити його, але він робить те саме знову і знову. Я спробував очистити кеш, примусово зупинити програму, вимкнути телефон, ВСЕ, щоб ця програма працювала. Це все ще робить те саме. Я знаю, що ви не відповідаєте своїм рецензентам, коли у нас є проблема. Але будь ласка, просто допоможіть нам, бо це дратує.
Gacha Club Apk Завантажити для Android [Нове оновлення]
Я дійсно дуже люблю gacha club ^v^, але деякий час є проблема - це я чи гра, але щоразу, коли я входжу - іноді він дозволяє мені вийти на домашню зону, але іноді просто виходить з гра- , хоча в основному вона не відпускає мене в студії- щоразу, коли я роблю - вона завжди виходить- o,v,o-
Я дуже люблю ігри гача, особливо цю! Мені подобаються всі нові функції, коли ви створюєте профіль, і я нарешті знаю, хто який елемент! Хоча одна річ мене постійно бентежить. Щоразу, коли я закриваю гру, мої дані скидаються, і мені доводиться переробляти себе заново. Я був би дуже вдячний, якби ви виправили це найближчим часом! Дякую! Також 1chi це bae
Гра крутая но убрали кошачий носик і довгу кофту
Шановний, lunime Привіт! Подобається ця гра, але було б краще, якщо б ви додали нові речі. Наприклад, Crocs, надписи на вбранні та взутті, більше варіантів зачіски, варіантів нігтів, нестандартних пози, спеціального зачіски, якщо вам набридло те, що у вас є, нестандартні туфлі, нестандартні наряди, більше варіантів капелюхів, нестандартні крила, вибір блідого одягу, круті браслети та багато іншого (наприклад, транспортні засоби), але будь ласка, будь ласка, оновіть це, ми всі будемо раді цьому ❤ спасибі, що прочитали це до побачення! Любов, твій найбільший фанат гри, акалія
🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡👎👎👎👎👎
Страшно.Я гача тубер і я не чайно удалила клуб,но потім...Я його скачала назад ,а там БАГ!Просто дуже страшна ос як будто ходить по фонах, а потім вимикається сам гача клуб.
Раніше мені подобалася ця програма, але я не користувався нею деякий час і змінив телефон. Тепер це не рятує мого прогресу. Я витратив добрих тридцять хвилин, просто переробивши обличчя та знайшовши волосся, і це нічого не врятувало. Я не міг бути більш засмучений. Якби я міг поставити йому оцінку -0 зірок, я б точно зробив.
У мене виникла помилка, і я не знаю, як це виправити, але в цілому це надзвичайно веселий досвід, вони заборонили всі речі для продовження, і це дивовижно. Я поставив йому 2 через помилку, і через те, що я не можу її виправити.
Завантажити Guide for Gacha Club - Останню Версію 1.0.0 Для Android Від aldocrane - це не гра, але це лише помічник, який навчить грати в клуб gacha.
Мені подобається гра, але є ще стільки ігор, які кращі. Раніше гача-лайф була популярною, але тепер є фанковий п’ятницький п’ять ночей, Бенді, чорнильна машина та багато іншого, але мені все одно подобається, тому я просто збираюся прочитати це одну зірка