Post by telsubdgestioter on Feb 16, 2022 11:09:13 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Башта оборони король ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Башта оборони король IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Башта оборони король 2022 version ▞▞▞
Поки що добре
Tower Defense King ስልት gya
гра класна
Torņu aizsardzības karalis Stratēģiskās spēles tmvs
Чудова і захоплююча гра
ця гра чудова😊
Атіф
У нього важко грати
Грубі по краях, що стосується клонів Kingdom Rush.
Вилучено щоденні нагороди, тому тепер неможливо навіть завершити гру, не заплативши за це.
Гра типу Beast Tower, дуже схожа на шахи. ммм... мізки
پادشاه دفاع برج استراتژی toyk
Не справді добре, але й не погане
Real Piano Glasba vqdd
Підписка для мене та моїх дітей дозволяє мені робити що-небудь ще, щоб додати до, але вже трохи пізно, але я чекатиму на вас заздалегідь, щоб допомогти з моїми дітьми, а мій номер телефону класичний, і моя мама може прийти сьогодні ввечері, щоб подивитись i to eh я вибачте за вашу допомогу та час на вашу допомогу з моєю машиною до механіка, справи йдуть добре для вас і вашої родини дуже вітаю з днем народження Айє, у вас дуже весело і ваша родина a дуже радий чути, що ви дозволяєте механіку
Якщо читати мої коментарі, ви всі дурниці. Ви створюєте цю відстойну гру. Не будь гордим творцем дурниць👎👎👎👎👎👎👎. Тобі пощастило, я даю тобі одну зірку👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎. Це продовжує реєструвати вас, моррон👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Дуже погана програма
Я люблю цю гру назавжди, тому що ти вб’єш монстра, я просто ставлю їм дві зірки за гарну гру
Час оновлення дуже дратує
прогрес гри не зберігається в gplay id worst, втрачено весь прогрес
Жахливе керування та обов’язковий підручник одразу вбили мене
Грав багато років, і нарешті дійшов до точки, коли прогрес був настільки повільним. Довелося чекати кілька днів гри та збору, щоб нарешті оновити вежу, щоб подолати ще один рівень. Забагато роботи, вам не доведеться платити, щоб виграти.
Не можна завантажити
Дійсно хороша гра в мене багато років, і я не можу зрозуміти, наскільки ця гра дивовижна і не надто багато реклами, але досить багато
Все йде нормально
це хороша гра, але я сподіваюся, що ви додасте більше вежі, яка змушує нас збуджувати, щоб ми не нудьгували
Щось воно не то...
Це відстой Boooooooooooo
Гарна гра, мені подобається.
Загалом, це хороший захист башти. Хоча я думаю, що веселощі значно падають в останній області, коли ви починаєте битися з істотами-невидимками. Ця область просто вимагає від вас використання своїх особливих здібностей настільки, що вона перестає відчувати себе як захист вежі.
норн ще би реклами прибрали то ***** тоді
Ft
Гатія
Погана гра
Ставлю оцінку 5
норм гра
Коли буде більше рівня?
так добре, але занадто коротко!