Post by telsubdgestioter on Feb 16, 2022 10:54:13 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς απεριόριστα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
μέχρι στιγμής μου αρέσει το gameplay και η δράση των καρτών και η επιλογή της κάρτας σου. πρέπει να έχω λίγο περισσότερες οδηγίες αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες καθημερινές εκδηλώσεις αντί να πρέπει πάντα να βρίσκουμε άτομα για να παίξουμε.
αυτό το παιχνίδι μάχης έχει τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες και θησαυρούς και παίρνετε έπαθλα και χρήματα. μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις και κάτι που μου αρέσει είναι ένα περιπετειώδες παιχνίδι. είναι πολύ δύσκολο για μένα και είναι τρομακτικό αρκετά αστείο και ένα παιχνίδι που ελπίζω να αγαπήσετε και να απολαύσετε και να διασκεδάσετε. και προσπαθήστε
Ειναι παρα πολυ δυσκολο και απεσιο
αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και επίσης υπέροχο 😚😘😘γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές - διαφορετικές χώρες και όταν διέγραψα το παιχνίδι και το εγκατέστησα ξανά, βρήκα το ID μου πίσω και εκείνη την εποχή ήμουν στα 1700 τρόπαια και τώρα ✌✌✌ Είμαι στο 9ο επίπεδο και τα τρόπαια μου είναι 4900 και δεν έχω αγοράσει τίποτα ακόμα 💪💪💪💪. Νίκησα πολλούς παίκτες που ήταν στο 12ο επίπεδο . δεν χρειάζεται να αγοράσουμε, πρέπει να διαλέξουμε το καλύτερο κατάστρωμα. 😎😎😎
Castle Crush:Epic Clash Chiến thuật myqc
Αρκετά καλό για να περάσει η ώρα
Awesome Addictive.. εδώ είναι μερικές προτάσεις - φτιάξτε έναν χαρακτήρα που αντιγράφει άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού τυχαία κάθε 5 δευτερόλεπτα. Ένας χαρακτήρας πρέπει να είναι εκεί, ο οποίος γίνεται πιο δυνατός όταν δέχεται επίθεση από άλλον χαρακτήρα. Συμπεριλάβετε επίσης μερικούς από τους ινδικούς τρομακτικούς χαρακτήρες που ονομάζονται Raavan, Kanss, κ.λπ.
Δεν ξέρω γιατί; Αλλά όταν προσπαθώ να συνδεθώ στο παιχνίδι με τον λογαριασμό μου δεν έρχεται Μου δείχνει πρόβλημα καθαρού και αφού το κλείσω και το ανοίξω ξανά το ίδιο prblm
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να το αναβαθμίσετε περισσότερο, τότε μπορούμε να συγκρίνουμε αυτό το παιχνίδι με το Clash royal και το Clash of Clans
Βασικά είναι ένα παιχνίδι για να κερδίσεις. Συχνά παίρνετε έναν αγώνα με παίκτες που έχουν επικά και θρυλικά χαρτιά. Μερικές φορές ακόμα και στο κάστρο 2; Δεν υπάρχει επιλογή αναφοράς παικτών. Αν θέλετε να κερδίσετε σε αυτό το παιχνίδι πηγαίνετε στο κατάστημα και αγοράστε μερικά κιβώτια. Δεν απαιτείται καμία απολύτως ικανότητα για να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Οι προγραμματιστές θα πρέπει να βελτιώσουν το matchmaking με βάση τις κάρτες.
Ωραίο παιχνίδι 😜😜😜😜
Είναι το καλύτερο παιχνίδι στον κόσμο
Είναι το καλύτερο παιχνίδι, κατεβάστε το
ήταν πιο διασκεδαστικό από ό,τι περίμενα, αλλά ήταν πολλή δουλειά για μια σχετικά μικρή ανταμοιβή στο TapJoy. χρειάστηκαν 5 ημέρες για να φτάσουμε στο κάστρο 4.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά πολύ νωρίς φτάνεις σε ένα σημείο όπου περιμένεις πολύ καιρό για να κάνεις κάποια πρόοδο εκτός και αν πληρώσεις, ίσως να γίνει πιο εύκολο να πάρεις πολύτιμους λίθους ή να αυξήσεις τον αριθμό των μπαούλων που μπορείς να ανοίξεις αμέσως. η εμπειρία πιο ευχάριστη
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι ευχάριστο αν δεν είχαν τα μικρά σεντούκια σε αναμονή 3 ωρών, ίσως μισή ώρα θα ήταν πιο κατάλληλο. Τα νομίσματα χρειάζονται πολύ χρόνο για να συγκεντρωθούν εξαιτίας αυτού. Αυτό σε κάνει να μένεις στάσιμος. Δεν θα προχωρήσετε στο επίπεδό σας μέχρι να ανοίξετε αυτά τα σεντούκια. Προφανής απόπειρα αρπαγής χρημάτων. Newsflash, δεν θα ξοδέψω ποτέ πραγματικά χρήματα σε ένα παιχνίδι τηλεφώνου, δεν αξίζει ποτέ. Η τρίωρη αναμονή κάνει την αίσθηση ότι δεν θέλουν οι άνθρωποι να παίζουν το παιχνίδι τους.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο.Είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.Αλλά γιατί δεν έχουν νέες ενημερώσεις, είμαι αναστατωμένος με αυτό.Προσθέστε μια νέα κάρτα ή διορθώσεις σφαλμάτων ή κάτι πολύ ωραίο, όπως αύξηση ή διάκριση επιθέσεων υγείας .Και επίσης αυξήστε την επίθεση της αγαπημένης μου κάρτας που ονομάζεται "Spectre".Κάντε το, παρακαλώ, "Διασκεδαστικά παιχνίδια με δωρεάν" διαφορετικά θα το βαθμολογήσω με 0 την επόμενη φορά και θα διαγράψω αυτό το παιχνίδι και θα καταργήσω την εγγραφή σας στο κανάλι σας στο YouTube. Και θα το πω επίσης φίλοι και γείτονες και όλοι κάνουν αυτό το πράγμα.
Castle Crush:Epic Battle Strategia ssgg
Δίνω σε αυτό το παιχνίδι πέντε αστέρια γιατί, παρόλο που δεν είναι τύπος παιχνιδιού, συνήθως απολαμβάνω να παίζω, είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ με αυτό το στυλ παιχνιδιού και μάλλον θα συνεχίσω να το παίζω. Μου αρέσει η αναβάθμιση του στυλ RPG και καλή ποικιλία χαρακτήρων ξεκλειδωμένο και δεν είναι πραγματικά το παιχνίδι Θέλω να αγοράζετε πάντα πράγματα με πραγματικά χρήματα
Το παιχνίδι είναι απευθείας πληρωμή για να κερδίσετε. Το σύστημα Gem είναι ένα αστείο. Και οι δικοί μου δεν είναι εκεί γιατί κερδίζετε τόσο λίγα. Το σύστημα σχεδίασης θα είναι σχεδόν πάντα εναντίον σας. Σίγουρα θα απέφευγα αυτό το παιχνίδι με κάθε κόστος.
Νόμιζα ότι ήταν απλώς το πρωτάθλημα των θρύλων τόσο πολύ ανισόρροπο, διασκεδάστε παίζοντας αυτόν τον καρκίνο!
πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. δεν περιορίζεται στον αριθμό των παιχνιδιών. πρέπει να πληρώσετε για κοσμήματα μόνο αν θέλετε, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε κάθε χαρακτήρα χωρίς να πληρώσετε.
του τα παράσιτα κάστρο είναι δροσερό
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά... Όταν 2 χαρακτήρες εκεί μπορούν να νικήσουν όλους τους δικούς μου σε ένα τρέξιμο. Καταλαβαίνετε τι είδους παιχνίδι είναι αυτό για δωρεάν παιχνίδι.
Pineapple Pen Arkada qbb
Αρκέτα καλό πεξνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Δύσκολο να το βάλεις κάτω. Παίρνει πάντα για να ανέβει επίπεδο πηγαίνοντας τη δωρεάν διαδρομή. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, μπορείτε να κερδίσετε παίκτες με υψηλότερο lvl.
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. πρέπει να χρησιμοποιήσετε στρατηγική και συγχρονισμό. Ο κόσμος μισεί αυτό το παιχνίδι λόγω παικτών σαν εμένα. τα decks δεν είναι ποτέ σε συγκεκριμένη σειρά, αλλά δουλεύεις με αυτό που έχεις. οι άνθρωποι χάνουν 20 παιχνίδια στη σειρά απλώς και μόνο επειδή η τράπουλα σας είναι σκουπίδια. Είμαι ο καλύτερος!
Μου αρέσει πολύ αυτό, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση θα πρέπει να υπάρχουν ενημερώσεις 😕😐😢 όπως Χριστούγεννα, Απόκριες, επέτειος, όπως πολλά άλλα
Ένα καλό παιχνίδι αλλά η σύνδεση θα λείπει κυρίως που θα φέρει απώλεια στο παιχνίδι. Το παιχνίδι δεν έχει συχνή ενημέρωση. Οι ανταμοιβές είναι χειρότερες και αν ένας παίκτης που έχει επίπεδο κάστρου υψηλότερο από εσάς μπορεί επίσης να έχει σύγκρουση μαζί σας μόνο τρόφιμα. Το κάστρο 5 μπορεί να σας δημιουργήσει δυσκολίες, αφήστε αυτό το παιχνίδι τώρα
Αυτό το παιχνίδι είναι το αγαπημένο μου όλων των εποχών! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Έχω μόνο ένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει καμία βελτίωση σε αυτό το παιχνίδι. Εννοώ ότι πρέπει να φέρνουν τακτικά κάποια νέα πράγματα ή νέα στρατεύματα ή νέα επίπεδα κάστρου. Αλλά είναι το ίδιο παιχνίδι από 3 χρόνια. Μόνο με απογοητεύει, αλλιώς είναι τέλειο παιχνίδι.
Είναι μόνο μια αποτυχία μέρος αυτού του παιχνιδιού είναι να περιμένεις πάρα πολύ για να ανοίξεις ένα κουτί... Νομίζω ότι αν λυθεί τότε θα είναι πιο ενδιαφέρον... και επίσης να κάνεις μια επιλογή συνομιλίας και πρόκλησης frnds.. θα περισσότερη πλάκα
τελειο007
Το Πρωτάθλημα είναι σκέτη πλάκα! Παίρνετε ζευγάρι με παίκτες που είναι πολύ υψηλότεροι και έχουν καλύτερα πράγματα, επομένως είναι εντελώς σπατάλη πολύτιμων λίθων. Είναι τρελά άδικο και χάσιμο χρόνου ακόμη και να προσπαθείς να κερδίσεις. Όποιος αποφασίζει πώς παίζεται το Πρωτάθλημα είναι τελείως βλάκας.
Η Παιδιά είναι ότι καλύτερο αλλά λίγο σπαστικό γιατί είναι δύσκολο.
Η εμπειρία περιπέτειας και η ποιότητα είναι καλή, μου αρέσει και σας εύχομαι καλή χρονιά και θέλω να κάνετε τα καλύτερα παιχνίδια ποτέ
Ουάου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προτείνω σε όλους να δοκιμάσουν 😍😍
Castle Crush:Epic Battle Strategia ssgg
Πληρωμή μέσω πληρωμής αλλά δεν έλαβε πολύτιμους λίθους, πολλές καθυστερήσεις στο παιχνίδι ακόμα και με καλή σύνδεση στο διαδίκτυο, άδικο στημένο παιχνίδι...φροντίζει να χάνετε μερικές φορές δελεάζοντάς σας να αγοράσετε πολύτιμους λίθους
Η μεγαλύτερη μαλακία όπως αποδείχθηκε τελικά. Ατελείωτοι οι χρόνοι για αναβάθμιση των καρτών και όποιος έχει λεφτά αγοράζει κάρτες και σε πηδάει για πλάκα. Και όπως λέμε στα Αγγλικά... Pay to win. Το χειρότερο παιχνίδι ever......Pay to win.......Pay to win..........🤮🤮🤮🤮🤮🤮🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨🔨 Είμαι στους 1900 -2000 πόντους εδώ και τρεις μήνες..ο αλγόριθμος προφανώς σε κρατάει εκεί και αν δεν ρίξεις χρήματα 💸 δεν ξεκολλάς ποτέ..... διαγραφή και αί στο διάολο η μαλακία.... Τζάμπα ο χρόνος που χάλασα
αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα ότι όταν κερδίζετε τη μάχη, τότε λαμβάνετε μόνο 5,6 νομίσματα και όχι πολύτιμους λίθους. οπότε χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποκτήσετε όλα τα μέσα για να αναβαθμίσετε τόσα πολλά κουτιά ξεκλειδώματος. Σας ζητώ λοιπόν να λύσετε αυτό το πρόβλημα με νέα ενημέρωση. περιμένω την απάντησή σας.. γεια σας ομάδα προγραμματιστών, είστε όλοι οι καλύτεροι και σας ζητώ να μου στείλετε 10000 πολύτιμους λίθους και νομίσματα παρακαλώ..παρακαλώ..παρακαλώ..παρακαλώ.. παρακαλώ το όνομα του λογαριασμού μου είναι AVENGERS και πάλι ευχαριστώ την καλύτερη ομάδα σας για την ανάπτυξη αυτού παιχνίδι
Άπληστοι προγραμματιστές, δεν είναι ένα δίκαιο παιχνίδι για όλους τους παίκτες, πάντα σε χτυπάνε μεγαλύτερα παιδιά, είναι μάλλον εκφοβισμός και οι προγραμματιστές δεν απαντούν σε μηνύματα, υποστήριξη δεν υπάρχει, πολλοί χακαρισμένοι λογαριασμοί, αλλά δεν τους νοιάζει μόνο επειδή κάποιοι πληρώνουν και δεν κάνουν τίποτα χωρίς αναβαθμίσεις nu καλύτερη εμπειρία με δυσλειτουργίες στο παιχνίδι όπως το κουμπί ακύρωσης που δεν λειτουργεί... Είναι η πιο αηδιαστική εμπειρία που θα έχετε ποτέ...👎 χάσιμο χρόνου γράφοντας αυτό όταν μόνο η τσέπη τους έχει σημασία...
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Σεντούκια! Συνεχίζω να κερδίζω παιχνίδια και να παίρνω σεντούκια και συνεχίζουν να γεμίζουν! Προσθέστε ένα μικρό κουμπί διαγραφής για να μπορούμε να διαγράψουμε τα σεντούκια που δεν μας αρέσουν! Ευχαριστούμε!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΡΕΕΕ;;ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΚΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ , ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Χαλι μαυρο σαν κοτα με λαχανικα χωρις μπεργκερ και σως κινεζικη μαγιονεζα